Vegueria del Penedès

DOL AL PENEDÈS

Vilafranca del Penedès obre el llibre de condolences per la mort de Pau Pérez


ACN Vilafranca del Penedès

22-08-2017 10:49

El jove va ser apunyalat per Younes Abouyaaqoub durant la seva fugida de les Rambles

El llibre de condolences de Pau Pérez al saló de plens de Vilafranca del Penedès, el 22 d'agost de 2017. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Vilafranca el Penedès ha obert aquest dimarts el llibre de condolences de Pau Pérez, el jove vilafranquí que va morir a mans de l'autor material de l'atemptat terrorista a les Rambles de Barcelona. Younes Abouyaaqoub va apunyalar Pau Pérez durant la seva fugida, a l'alçada de la zona universitària de Barcelona i amb l'objectiu de robar-li el cotxe. El llibre de condolences estarà disponible fins dijous a les cinc de la tarda per a tots aquells ciutadans que vulguin deixar un missatge de record al jove. Durant aquests tres dies, l'Ajuntament ha decretat dol institucional. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra ja van abatre ahir el terrorista fugat a la població veïna de Subirats, amb el que es dona per desarticulada la cèl·lula que va atacar dijous les ciutats de Cambrils i Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.