Vegueria del Penedès

VAGA GENERAL

Els ajuntaments del Garraf i Penedès se sumen a l'aturada general de demà dia 3


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-10-2017 18:33

Consistoris i treballadors públics de la majoria de municipis del territori han comunicat al llarg del matí la seva mobilització

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els ajuntaments del Garraf i el Penedès se sumen a l'aturada general que es farà a tot Catalunya demà dia 3. Els consistoris i els representants dels treballadors municipals s'han adherit a la convocatòria d'aturada general i han anunciat al llarg del matí que no es farà cap activitat i els serveis municipals romandran tancats. Amb tot, es farà el necessari per garantir l'ordre i els serveis públics. Igualment, els comité de treballadors asseguren que aquells treballadors que decideixin no sumar-se a l’aturada general, podran accedir al seu lloc de treball i realitzar tasques de caire intern.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.