Vegueria del Penedès

REFERÈNDUM

Els resultats definitius del referèndum de l'1 d'octubre als municipis del Penedès


Redacció Vilanova i la Geltrú

06-10-2017 20:38

El sí va guanyar a les 4 comarques amb més de 90% del vots i la participació va ser del 58% a l'Alt Penedès, del 45% a l'Anoia, del 33% al Baix Penedès i del 42% al Garraf

El Govern trasllada els resultats definitius del referèndum de l'1 d'octubre al Parlament de Catalunya. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Govern de la Generalitat ha entrat a registre aquesta tarda els resultats definitius del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya celebrat el diumenge passat 1 d’octubre. El Govern ha traslladat els resultats definitius en la seva qualitat d’Administració Electoral de Catalunya.

La comunicació s’ha fet mitjançant una carta signada pel vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras; el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull; i el conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva.

D’aquesta manera, el Govern de la Generalitat dona compliment al mandat del Parlament de celebrar el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya.

S’adjunten els resultats definitius del referèndum.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.