Vegueria del Penedès

SENSE EXPEDICIÓ

La Policia Nacional suspèn també a Sitges el servei d’Unitat Mòbil de DNI


Redacció Sitges

09-10-2017 18:44

El cos de la Policia Nacional ha anunciat la suspensió del servei que s’ofereix des de l’OAC “arrel del clima de tensió”

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Unitat Mòbil de DNI que executa el cos de la Policia Nacional i que s’encarrega de l’expedició del document a l’Oficina d’Atenció Ciutadana durant els mesos d’hivern suspèn el servei com a conseqüència, asseguren, “del clima de tensió”.

Els responsables de la unitat mòbil han rebut ordres de suspendre les sortides als municipis on realitzaven aquest servei fins a nova ordre. El passat divendres van lliurar els documents de les persones que van presentar la documentació el dimarts 3 d’octubre.

Aquest servei està molt valorat per la ciutadania, sobretot gent gran i famílies amb infants, ja que evita desplaçaments a les comissaries de municipis propers com Vilanova i la Geltrú i Castelldefels, on caldrà adreçar-se a partir d’ara. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.