Vegueria del Penedès

PLE MUNICIPAL

Vilanova tindrà una plaça en homenatge i record de l'1 d'octubre


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-11-2017 20:40

Tots els grups municipal, excepte C's i PP, acorden que sigui la comissió de nomenclàtor la que decideixi quin serà l'espai públic que rebrà aquest nom

Vilanova tindrà una plaça en homenatge i record de l'1 d'octubre. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El ple de Vilanova i la Geltrú ha donat suport a la proposta del Comitè de Defensa de la República per convertir un espai públic de la ciutat per retre homenatge i record a les mobilitzacions de l'1 d'octubre i als voluntaris del referèndum d'independència. La moció, que s'ha aprovat amb el suport de tots els grups municipals a excepció de Ciutadans, el Partit Popular i la regidora no adscrita Carmen Reina,  proposava inicialment que fos la plaça de les Casernes la que canviés el nom per el d'1 d'octube. Finalment, s'ha acordat que sigui la comissió de nomenclàtor la que decideixi quin serà el carrer o plaça que rebrà aquest nom, ja que s'ha defensat el valor històric del nom de les Casernes. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.