Vegueria del Penedès

LÍMITS TERRITORIALS

Els veïns de Les Botigues votaran en una consulta no vinculant si volen seguir a Sitges o formar part de Castelldefels


ACN/ Patrícia Mateos Sitges

19-12-2017 18:36

La iniciativa s'ha aprovat al ple

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els veïns de Les Botigues de Sitges votaran en una consulta no vinculant per decidir si volen o no pertànyer al municipi de Sitges, com ara, o bé formar part de Castelldefels. El ple de l'Ajuntament va aprovar-ho dilluns amb els vots a favor del PDeCAT, ERC, la CUP, Sitges-Grup Independent i el PPC. Han votat en contra Cs i s'han abstingut Sitges en Positiu (PSC), Nou Horitzó i la regidora no adscrita. Més endavant s'aprovarà un decret amb tots els detalls, com la pregunta exacta, el pressupost, la campanya o qui conformarà la sindicatura, així com un percentatge mínim per considerar el resultat. Després caldrà que els ajuntaments de Sitges i Castelldefels es posin d'acord, i si no haurà d'intervenir el Parlament.

Les Botigues és un barri del municipi de Sitges que es troba a 14 quilòmetres de distància del casc antic de la vila per la carretera de les Costes i d’un peatge de 6,5
euros.

L’alcalde, Miquel Forns, ha recordat que aquesta és una proposta inclosa en el pla de mandat i que "deriva d’un debat veïnal de fa molts anys al nucli de Les Botigues".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.