Vegueria del Penedès

ELECCIONS 21-D

Rovira proclama que "la República ha guanyat el 155" i insta Rajoy a seure a la taula de la negociació


ACN/ Rafa Garrido Barcelona

22-12-2017 0:09

La candidata d’ERC clama per la formació “d’un Govern republicà tan ràpid com sigui possible”

Els candidats d'ERC abans de valorar els resultats electorals a l'Estació del Nord, el 21 de desembre del 2017 . ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La número dos de la llista d’ERC, Marta Rovira, ha comparegut des de l’Estació del Nord de Barcelona, seu electoral de la formació per a aquest 21-D, per proclamar que “la República ha guanyat el 155”, després de veure com els independentistes mantenen la majoria absoluta al Parlament i les forces constitucionalistes obtenen menys suport que ells tot i la victòria de Cs. Rovira, a més, ha volgut dirigir-se directament al president espanyol, Mariano Rajoy, i, recordant la caiguda de vots i escons del PPC, l’ha instat a “retirar el 155, alliberar els presos polítics i seure a negociar” amb els independentistes. A més, veient la majoria sobiranista que deixen les eleccions, la candidata d’ERC ha cridat JxCat i CUP a “formar un Govern republicà tan ràpid com sigui possible”. Rovira, però, tot i parlar del “retorn dels exiliats”, no ha dit en cap moment si voldrà que Carles Puigdemont sigui el candidat a president en una investidura o no.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.