Vegueria del Penedès

WORLD CHAMPIONSHIP OF PING-PONG

L’esportista sitgetà Oriol Monzó participarà al Campionat del Món de tennis taula


Redacció Sitges

26-01-2018 21:13

Oriol Monzó participarà aquest cap de setmana en aquesta competició que se celebra a Londres

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El jugador sitgetà de tennis taula Oriol Monzó participarà aquest cap de setmana al World Championship of Ping-pong, que se celebrarà a Londres. A la fase final d’aquesta competició només hi participen 64 jugadors, entre els quals destaquen dos esportistes catalans; Monzó i el seu company del DKV Borges Vall, Marc Duran.

Monzó disputarà amb la resta de participants aquest Campionat del Món de Ping-Pong, que té unes característiques especials. Els jugadors utilitzaran un tipus de pala, que és de fusta, facilitada per l’organització, i a més s’hauran de canviar amb el contrincant després de cada joc.

El guanyador del Campionat del Món de Ping-pong d’aquest 2018 rebrà 20.000 dòlars. En l’edició de l’any passat, el sitgetà Oriol Monzó va arribar a quarts de final. El torneig es podrà veure a través de Sky Sport Television.    

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.