Vegueria del Penedès

EPIDÈMIA

La incidència de la grip comença a remetre


ACN Barcelona

01-02-2018 13:01

L'epidèmia se situa en fase moderada en donar-se 321,7 casos per cada 100.000 habitants la darrera setmana

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La incidència de grip ha començat a disminuir els darrers dies, després d'arribar al seu pic màxim la setmana passada. Salut ha registrat a través dels hospitals sentinella 321,7 casos per cada 100.000 habitants i tot i mantenir-se en epidèmia, està en nivell moderat. David Elvira, secretari del Departament i director del CatSalut, ha explicat que la incidència de la malaltia ha disminuït especialment en els menors de 14 anys i ha suposat una davallada de les consultes al 061, les visites a CAPS, CUAPs i Urgències, i també de l'activitat domiciliària. Durant els últims 7 dies s'han donat 37 ingressos per casos greus, i el 70,5% no estaven vacunats. Des de l'inici de la temporada, s'han ingressat 750 pacients per aquesta patologia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.