Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

El futur del servei de neteja viària i recollida d'escombraries


Som VNG Vilanova i la Geltrú

14-03-2018 12:26

Servei de neteja de Vilanvoa. Ajt. Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Davant les declaracions del govern municipal a la premsa sobre la proposta de licitació tombada en el ple del 5 de març, en les que s'assegura  que “deixa per al proper Mandat Corporatiu el model de gestió de la neteja viària i la recollida de residus”, així com les declaracions del regidor de via pública, Joan Giribet, en relació a l'auditoria demanada per Som VNG en les que afirma que "segurament corroborarà els informes tècnics que ja tenim", Som VNG manifesta el següent:

- Que és d'una absoluta irresponsabilitat que el govern no plantegi sobre la taula cap proposta solvent sobre aquest servei per aquest mandat, ni s'avé a escoltar les propostes que s'han fet des de l'oposició en la línia de municipalizar-lo. Causa veritable perplexitat que, essent coneixedors de la finalització del contracte des del primer dia de la seva signatura, el govern no hagi actuat fins l'últim moment.

- Que, tal com va explicar aquest grup municipal en la roda de premsa del 7 de febrer, els informes facilitats pel govern no estaven signats per cap tècnic, i a més eren tendenciosos i contemplaven actuacions fora de la legalitat. Aquest informe, a més, oferia dades èrronies, i per aquest motiu el Secretari de l'ajuntament va haver de demanar, a petició del nostre grup municipal, una auditoria externa del servei. Així mateix, els annexos del Plec de Condicions Tècniques desacrediten les dades exposades en l'informe tècnic facilitat pel govern.

- Exhorta al govern municipal a acceptar que existeix una majoria al ple que aposta per un model de gestió molt concret, que és el de la gestió pública i directa d'un servei tan bàsic com aquest. En les seves mans està desbloquejar aquesta situació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.