Vegueria del Penedès

PRESSUPOSTOS 2018

El procés del pressupost participatiu de Sant Sadurní recull prop de 50 propostes d'inversió


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

11-04-2018 13:43

La ciutadania presenta majoritàriament projectes per a la millora de l'espai públic, les zones verdes i la millora de l'eficiència energètica

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El procés participatiu del pressupost municipal que es va posar en marxa fa poques setmanes ha tancat la fase de recollida de propostes amb 48 iniciatives i projectes presentats per la ciutadania.

La gran majoria d’aquestes propostes han arribat mitjançant el formulari que es podia trobar al web, però també es van recollir físicament a diversos equipaments municipals, com el Casal municipal de la Gent Gran, el Centre Vilarnau, l’Oficina d’Atenció Ciutadana o la zona esportiva.

Bona part de les inversions plantejades se centren a la millora i arranjament de l’espai públic i les zones verdes, però també a l’actualització o renovació d’alguns equipaments, com a la piscina municipal o el camp de futbol. També destaquen propostes que aposten per la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, com un banc d’energia, un reg ecològic o un pla de reducció del consum energètic.

PROPERES FASES

Durant la primavera es completarà una valoració tècnica dels projectes presentats per tal de definir la viabilitat i un pressupost aproximat. Posteriorment s’iniciarà una campanya de difusió per donar a conèixer les propostes aprovades i que s’inclouran a la consulta ciutadana, que està previst se celebri a principis de l’estiu, i en què hi podran participar les persones empadronades majors de 16 anys.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.