Vegueria del Penedès

CANVI DE TEMPS

Prealerta per la previsió de xàfecs acompanyats de tempesta i calamarsa arreu del territori


Redacció Vilafranca del Penedès

23-08-2018 15:21

Les precipitacions previstes per aquesta tarda i nit poden donar intensitats que superin els 20mm en 30 minuts

Prealerta per la previsió de xàfecs acompanyats de tempesta i calamarsa arreu del territori. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Protecció Civil ha posat aquest matí en prealerta el pla INUNCAT davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya que des d'aquest migdia i fins a la nit hi hagi xàfecs acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

Les precipitacions poden afectar qualsevol punt de Catalunya, excepte el litoral i la Val d'Aran, però la probabilitat més elevada se situa al prelitoral, prepirineu i Pirineu al llarg de la tarda. Les precipitacions poden donar intensitats que superin els 20mm en 30 minuts.

Un cop comencin les pluges, Protecció Civil aconsella no romandre a prop de lleres, rius i guals i evitar travessar rieres i torrents a les zones afectades perquè, encara que semblin portar poc cabal, aquest es pot incrementar de forma sobtada. Si les tempestes van acompanyades d’aparell elèctric, cal evitar situar-se sota els arbres o torres elèctriques. Extremeu les precaucions en les activitats a l’aire lliure en les zones afectades per les pluges i les situades aigües avall dels rius.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.