Vegueria del Penedès

UN ANY DE L'1-O

Torrent anuncia un acord perquè els diputats de JxCat suspesos per Llarena entrin un escrit demanant delegar el vot


ACN/ Bernat Vilaró Barcelona

04-10-2018 16:56

El grup independentista hauria acceptat presentar un document signat per Puigdemont, Sànchez, Turull i Rull on demanen que Batet voti per ells

El president del Parlament, Roger Torrent, sortint breument de la cimera a la cambra catalana per intentar desbloquejar la situació. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El president del Parlament, Roger Torrent, ha anunciat un acord perquè els diputats de JxCat suspesos pel jutge del Suprem Pablo Llarena -Carles Puigdemont, Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull- entrin un escrit demanant la delegació de vot. Així ho han explicat fonts parlamentàries aquest dijous a la tarda, durant una reunió al màxim nivell a la cambra per intentar desbloquejar a situació. D'aquesta manera, Puigdemont, Sànchez, Turull i Rull demanarien per escrit que el portaveu de JxCat, Albert Batet, voti per tots ells. És la fórmula que ja havia exigit Torrent aquest matí. A la reunió hi han assistit el president, Quim Torra; el vicepresident, Pere Aragonès; la consellera de Presidència, Elsa Artadi; el conseller d'Exteriors, Ernest Maragall; el president d'ERC al Parlament, Sergi Sabrià; el propi Batet, i el vicepresident primer del Parlament, Josep Costa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.