Vegueria del Penedès

DESAPARICIÓ

Localitzen a prop d'un centre comercial del Vendrell el veí de Calafell desaparegut dilluns


Redacció/ ACN Calafell

21-11-2018 10:04

El consistori calafellenc ha confirmat l'aparició aquest matí de Javier Ramoneda, que presentava una hipotèrmica severa i ha estat traslladat a l'hospital

Localitzen a prop d'un centre comercial del Vendrell el veí de Calafell desaparegut dilluns. Ajuntament de Calafell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dimecres a primera hora han localitzat en un camí rural un veí de Calafell que estava desaparegut des de dilluns al migdia, quan va sortir a passejar amb la seva gossa i no va tornar a casa. Uns veïns l’han trobat al voltant de les 8.30 h en una zona de vinyes propera a Edén Parc, al terme municipal del Vendrell. Segons informa l’Ajuntament de Calafell, l’home presentava símptomes “d’hipotèrmia severa” i l’han traslladat a l’Hospital del Vendrell. Des d’ahir dimarts, un nombrós grup de voluntaris i un ampli desplegament dels serveis d’emergències s’havia mobilitzat per rastrejar l’entorn de Calafell i localitzar aquest veí, de 46 anys i molt vinculat a la vida associativa del municipi.

El dispositiu de recerca es va suspendre a mitja tarda degut a la falta de llum i s’havia reprès a primera hora d’aquest dimecres, però l’home ha aparegut just a l’altre extrem del poble, on l’han localitzat dos veïns que caminaven per la zona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.