Vegueria del Penedès

SOLUCIÓ FINAL

Cubelles tancarà l'aparcament d'autocaravanes que hi ha en uns terrenys reservats per a pisos socials


ACN Cubelles

30-01-2019 14:09

La Generalitat ha emès un informe desfavorable a la instal·lació després que l'oposició portés el cas a fiscalia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El govern municipal de Cubelles ha decidit finalment tancar l'aparcament d'autocaravanes que s'havia habilitat en uns terrenys qualificats per construir habitatge de lloguer assequible i "restituir l'ús urbanístic" del solar. L'Ajuntament respon així als informes tècnics de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona que alertaven de la incompatibilitat dels usos. La polèmica es remunta a l'octubre passat, quan l'oposició a l'Ajuntament de Cubelles va denunciar el cas a la fiscalia. Des del consistori anuncien ara que s'han iniciat converses amb diversos promotors per poder aixecar els habitatges de protecció oficial permesos.

Tot i la decisió final, el govern municipal ha valorat en un comunicat "la funció exercida per la iniciativa d'un emprenedor cubellenc d'incentivar l'economia local i generar ocupació en uns terrenys on no s'havia desenvolupar mai cap activitat". A més, segons defensa el consistori, l'aparcament havia servit per "pacificar i ordenar el trànsit d'autocaravanes al barri de la Mota, on la proliferació i assentaments d'aquests vehicles havia generat queixes i controvèrsies entre el veïnat de la zona".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.