Vegueria del Penedès

JUDICI 1-O

Aturades als ajuntaments del Penedès i Garraf per fer costat als líders independentistes en l'inici del judici


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-02-2019 13:02

Aquest vespre a partir de les 19 hores hi haurà noves concentracions al territori

Aturades a l'Ajuntament de Vilanova per fer costat al líder independentistes en l'inici del judici. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Centenars de persones s'han concentrat aquest migdia a les portes dels ajuntaments del Penedès i Garraf i en alguns centres de treball per fer costat als líders independentistes en l'inici del judici. En el marc de les accions impulsades conjuntament per l'ANC, Òmnium, JxCat, ERC i CUP, amb el suport d'organitzacions de tot tipus, aquest dimecres, 12 de febrer, coincidint justament amb l’inici dels judicis, s'ha fet la primera de les accions, que continuaran aquest vespre a partir de les 19 hores amb noves concentracions al territori.

Des de l’organització s’ha explicat que les accions proposades són "una iniciativa de mínims amb el comú denominador de la defensa de la democràcia", i que "tota aquesta causa general oberta vol jutjar el poble català". Remarquen que "sense drets civils i polítics no hi ha democràcia", i que "aquest judici pretén castigar els responsables polítics del referèndum i els líders socials de les entitats convocants de mobilitzacions pacífiques i massives".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.