Vegueria del Penedès

INVESTIGATS

Se suspen la declaració de l'alcalde de l'Arboç i el cap de la policia local


Redacció L'Arboç

28-03-2019 11:17

Van ser detinguts dimecres i són investigats per prevaricació, tràfic d'influències i falsedat documental

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'alcalde d'Arboç, Joan Sans (PSC), i el cap de la policia local van ser detinguts dimecres per ordre del jutjat d'instrucció número 9 d'El Vendrell, que té obertes unes diligències contra ells arran d'una denúncia. La causa està oberta pels delictes de prevaricació, tràfic d'influències i falsedat documental, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Estava previst que declaressin aquest dijous al jutjat, però la compareixença s'ha suspès a petició del lletrat dels dos investigats. Properament s'assenyalarà una nova data. Aquest dijous hi ha ple de l'Ajuntament d'Arboç a les 19 hores, que ja estava convocat abans de les detencions i s'ha mantingut.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.