Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

Junts per Sitges presenta la candidatura que acompanyarà Mònica Gallardo


Redacció Sitges

12-04-2019 20:43

El teixit associatiu té també una gran presència dins la llista de Junts per Sitges, formada per persones molt vinculades a les entitats sitgetanes

Junts per Sitges presenta la candidatura que acompanyarà Mònica Gallardo. Junts per Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Junts per Sitges va presentar dijous al vespre la seva llista per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, en un acte celebrat als Jardins del Retiro que va aplegar prop de 200 persones. Formada per 10 dones i 11 homes amb experiències i trajectòries professionals diverses, la llista encapçalada per Mònica Gallardo combina "experiència i joventut i beu de sectors econòmics cabdals tradicionalment per Sitges, com ara la cultura, el turisme, l’hoteleria o el comerç, sense oblidar els serveis a les persones. Alhora, obre nous camins amb sensibilitats enfocades cap el medi ambient, els esports o el sector sanitari".

El teixit associatiu té també una gran presència dins la llista de Junts per Sitges, formada per persones molt vinculades a les entitats i les tradicions de la vila. La cap de llista, Mònica Gallardo va definir el grup que l’acompanyarà com a “excel·lents persones provinents de diferents àmbits que treballaran incansablement per aconseguir un fi comú: fer de Sitges un referent”, i es va mostrar orgullosa de presentar-los com “l’equip que sortirà a guanyar les eleccions del 26 de maig. Un grup de dones i homes valents, generosos i il·lusionats que arribaran on calgui per aconseguir que Sitges sigui un poble per a tothom i que atengui a totes les necessitats de la ciutadania”.

1.- Monica Gallardo
2.- Rosa Tubau
3.- Natàlia Matas
4.- Rafel Font
5.- Xavi Egea
6.- Mireia Rossell
7.- Raúl Delgado
8.- Isaac Bielsa
9.- Aleix Almirall
10.- Cristina Mestre
11.- Josep Van Gorkom
12.- Ona Almirall
13.- Ivan Martínez
14.- Tuts Fernández
15.- Juani Ginel
16.- Roser Masdeu
17.- Joan Carles Velasco
18.- Núria Lozada
19.- Manel Haro
20.- Rafael Ferrer
21.- Miquel Forns
Suplents
22.- Carles Garcia
23.- Vinyet Caballé
24.- Lluis Jou
25.- Guiomar Amell

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.