Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

Junts per Vilafranca torna a guanyar les eleccions i ERC guanya terreny i se situa com a segona força política


Redacció Vilafranca del Penedès

26-05-2019 Última revisió: 27-05-2019 0:54

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

RESULTATS ELECTORAL

Junts per Vilafranca ha tornat a guanyar les eleccions municipals a la capital de l'Alt Penedès i tot apunta que Pere Regull podrà tornar a ser l'alcalde de la vila. De fet, les urnes han avalat el pacte sociovergent dels darrers anys i Junts per Vilafranca i Partit dels Socialistes podran mantenir la majoria absoluta al ple, en el cas de revalidar l'entesa.

Esquerra Republicana guanya terreny a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, on se situa com a segona força política, empatant a cinc regidors amb el PSC, que també guanya pes al consistori.

La CUP ha perdut un dels tres regidors que tenia fins ara i es queda com quarta força política. I Vilafranca en comú també es quedarà amb un únic representant al ple.

La novetat és l'entrada per primer cop de Ciutadans a l'Ajuntament de Vilafranca, amb un regidor, el mateix que perd el Partit Popular, que desapareix de l'arc municipal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.