Vegueria del Penedès

PACTES DE GOVERN

Endavant Sant Jaume i Esquerra arriben a un acord de govern i compartiran l'alcaldia


Redacció Sant Jaume dels Domenys

12-06-2019 12:24

Els dos primers anys del mandat l’alcaldia correspondrà a Joan Ignasi López Vila d’Esquerra Republicana i durant els dos darrers anys l’alcaldia correspondrà a Marc Palau Morgades d’Endavant Sant Jaume

Endavant Sant Jaume i Esquerra arriben a un acord de govern i compartiran l'alcaldia. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Endavant Sant Jaume i Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Jaume dels Domenys, després de diverses reunions, han arribat a l’acord d’un pacte de govern per al mandat 2019-2023 al municipi de Sant Jaume.

Aquest acord, a banda de definir el marc programàtic comú i la configuració de les regidories, estableix que els dos primers anys de la legislatura l’alcaldia correspondrà a Joan Ignasi López Vila d’Esquerra Republicana i durant els dos darrers anys l’alcaldia correspondrà a Marc Palau Morgades d’Endavant Sant Jaume.

El ple d’investidura d’aquest dissabte 15 de juny portarà doncs un canvi al govern de l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, ja que les dues forces sumen els sis regidors de la majoria absoluta

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.