Vegueria del Penedès

INVESTIDURA

La republicana Lluïsa Llop, nova alcaldessa de Gelida


Redacció Gelida

15-06-2019 14:21

ERC, Primàries, En Comú i la CUP han arribat a un acord de govern a Gelida

La republicana Lluïsa Llop, nova alcaldessa de Gelida. Ajuntament de Gelida

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La republicana Lluïsa Llop ha estat investida aquest migdia nova alcaldessa de Gelida, gràcies a l'acord que van signar unes hores abans ERC, Primàries, En Comú i la CUP. El pacte de govern ha tret de l'alcaldia l'històric socialista Lluís Valls, que havia perdut la majoria absoluta en aquests comicis.

Aquest divendres al vespre, en un acte públic a la plaça de la Vila, Lluïsa Llop Fernàndez, d’ERC Gelida, Montse Rovira Casadevall, de Gelida per la República - Primàries Catalunya, Anna Enjuanes-Martí, de Gelida En Comú, i Rubén López Hernández, de la CUP Gelida, havien donat a conèixer l’acord al qual han arribat.

Les quatre formacions asseguren que "és necessari un nou projecte polític estable, sòlid i basat en la confiança i el treball conjunt i cooperatiu entre regidors i regidores de diverses sensibilitats, que més que ser un obstacle, és una gran riquesa i oportunitat". Els quatre grups compartiran un programa comú de treball per als propers 4 anys.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.