Vegueria del Penedès

La Generalitat dona una nova autorització ambiental a Componentes Vilanova


ACN Vilanova i la Geltrú

03-07-2019 17:54

Els veïns exigeixen que s’intensifiquin els controls sobre emissions de partícules contaminants

Pla general d’una de les naus de la fàbrica del grup Componentes Vilanova, a Vilanova i la Geltrú. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat ha aprovat actualitzar l’autorització ambiental a l’empresa CIE Grup Componentes Vilanova, dedicada a la foneria industrial i objecte de queixes per contaminació per part de nombrosos veïns. Segons ha informat l’Ajuntament de Vilanova, la Generalitat ha renovat l’autorització perquè no hi ha cap informe desfavorable per frenar el permís demanat per l’empresa. Amb tot, l’Associació de Veïns de Baix-a-Mar, els residents al complex Les Llunes –a tocar de Componentes- i l’entitat ecologista APMA segueixen mostrant-se reticents davant l’impacte ambiental de la fàbrica. Per aquest motiu, han demanat a la Generalitat que intensifiqui els controls sobre l’emissió de partícules susceptibles de ser contaminants.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.