Vegueria del Penedès

FESTIVAL DE MÚSICA

Beirut cancel·la el concert d’aquest divendres al Vida per malaltia del cantant


ACN Vilanova i la Geltrú

04-07-2019 18:09

L’organització es compromet a retornar l’import de l’entrada de la jornada a qui ho demani

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els nord americans Beirut han cancel•lat el concert programat aquest divendres al Vida de Vilanova i la Geltrú. En un comunicat, l’organització del festival ha lamentat que el cantant, Zach Condom, té problemes de salut i els metges li han diagnosticat una laringitis aguda que li impedeix mantenir l’agenda de concerts. Segons ha informat la banda, ahir també va haver de suspendre una actuació a Madrid pel mateix motiu. “Volem desitjar-li una ràpida recuperació per tal de poder gaudir del seu talent el més aviat possible”, afirmen els organitzadors del Vida, que s’han compromès a retornar l’import de les entrades de divendres als assistents que ho demanin.

El procediment de devolució es farà públic a partir de dilluns 8 de juliol, i l’organització remarca que només es retornaran els diners a aquelles entrades que no hagin estat validades, ja que la programació de divendres al Vida inclou altres concerts.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.