Vegueria del Penedès

CONNEXIÓ AMB LA BV-2241

Comencen les obres de millora del traçat a la BV-2249 d'accés a Sant Llorenç d'Hortons


Redacció Sant Llorenç d'Hortons

18-09-2019 17:12

Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 779.072 euros i un termini d’execució de cinc mesos, tenen com a finalitat millorar les condicions de visibilitat i seguretat d'aquesta via de dos carrils

Carretera BV-2249 d'accés a Sant Llorenç d'Hortons. Diputació de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana obres de millora del traçat juntament amb altres actuacions complementàries a la carretera BV-2249, una via que connecta la BV-2241 amb Sant Llorenç d’Hortons, dins el terme municipal de Masquefa. Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 779.072 euros i un termini d’execució de cinc mesos, tenen com  a finalitat millorar les condicions de visibilitat i seguretat d'aquesta via de dos carrils d’amplada variable i que en alguns casos és inferior a tres metres, sense vorals i amb rams de cuneta transitable. Aquesta amplada limitada de la calçada i la successió de corbes representen un risc per a la seguretat de la via.

Les principals actuacions es resumeixen a continuació és l’ampliació de la calçada fins a set metres d’ample, la col·locació de nova capa de trànsit a tot l’àmbit d’actuació, implantació de noves barreres de seguretat en trams afectats, l’adequació del drenatge longitudinal i transversal, millora de la senyalització vertical així com la implantació de conduccions de fibra òptica als vorals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.