Vegueria del Penedès

SENTÈNCIA 1-O

Almenys 46 detinguts pels aldarulls de dimecres a diferents punts de Catalunya


ACN Vilanova i la Geltrú

17-10-2019 9:51

Hi ha 12 arrestats a Barcelona, 11 a Lleida, 5 a Tarragona, 3 a Girona, 1 a Vilanova i la Geltrú i 1 a Manresa

Hi ha 35 mossos i 11 policies nacionals ferits durant tota la jornada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els aldarulls de dimecres al vespre i a la nit en diferents punts de Catalunya s'han saldat amb almenys 46 detinguts, segons l'últim balanç del Ministeri de l'Interior. La xifra donada anteriorment era de 33: 12 a Barcelona, 11 a Lleida, 5 a Tarragona, 3 a Girona, 1 a Manresa i 1 a Vilanova i la Geltrú. Pel que fa als agents ferits, n'hi ha 24 mossos afectats: 6 a Barcelona, 4 a Girona, 12 a la regió Central i 2 a Lleida. En el capítol de ferits, el ministeri fa balanç de tota la jornada sencera, no només de les protestes del vespre, i parla de 35 mossos ferits i 11 policies nacionals. Des de dilluns hi ha 194 agents ferits. Al marge de les detencions del vespre, es van arrestar tres persones més durant el dia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.