Vegueria del Penedès

DRETS SOCIALS I HABITATGE

Sitges inicia els tràmits per comprar habitatge destinat al programa d’Inclusió


Redacció Sitges

06-12-2019 8:14

L’objectiu de la iniciativa és estudiar la realitat territorial i obtenir informació per poder adquirir habitatge per a inclusió social

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Sitges ha posat en marxa un procediment de consulta a particulars i empreses interessades en vendre habitatge. La iniciativa permetrà a l’Ajuntament conèixer si hi ha o no disponibilitat d’habitatges i, en cas afirmatiu, en quin estat i de quines característiques.

Amb aquesta informació, les regidories de Drets Socials i Habitatge dissenyaran en els propers mesos una política d’adquisició d’habitatges que contempla, entre altres, beneficis fiscals per als venedors. Posteriorment, s’engegarà el procediment de compra dels immobles, que passaran a ser de titularitat pública i es destinaran a inclusió social.

Les persones interessades en vendre un habitatge a l’Ajuntament poden fer-ho saber a través del formulari específic al web www.sitges.cat o també mitjançant el correu electrònic habitatge@sitges.cat

Per tal que s’adeqüin a les necessitats del programa d’Inclusió, els habitatges han de complir amb els següents requisits: comptar amb un saló-menjadors, una cuina, 2 o 3 dormitoris i un bany. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.