Vegueria del Penedès

GENT GRAN

Els Mossos donen petits consells de seguretat a la gent gran de Vilanova i la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-12-2019 19:31

Aquesta presentació té com a objectiu facilitar eines, consells de seguretat i prevenció, pensats per a la gent gran, en diferents situacions quotidianes, tant a la llar com al carrer, per evitar ser víctimes de furts, robatoris o estafes

Els Mossos donen petits consells de seguretat a la gent gran de Vilanova i la Geltrú. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de la comissaria de Vilanova i la Geltrú van realitzar, el dijous 5 de desembre,  la xerrada “Càpsules. Petits consells per a grans persones” a l’espai social de la Fundació Catalunya La Pedrera del municipi de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta presentació té com a objectiu facilitar eines, consells de seguretat i prevenció, pensats per a la gent gran, en diferents situacions quotidianes, tant a la llar com al carrer, per evitar ser víctimes de furts, robatoris o estafes.

Es tracta de consells bàsics, però que convé recordar especialment a les persones grans, especialment vulnerables.  Per exemple, es van explicar les mesures de seguretat per fer el domicili més segur, també com anar a comprar i com adreçar-se als caixers i a les oficines bancàries d’una forma més segura. Així mateix, també es van facilitar consells de seguretat per evitar ser víctimes d’estafes.

Posteriorment a la presentació es van passar uns vídeos, amb situacions reals, relacionats amb els consells de seguretat i prevenció facilitats.

Per part dels nombrosos assistents, que van participar de manera activa, van valorar molt positivament aquesta presentació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.