Vegueria del Penedès

PATINATGE

Arrenca la fase comarcal de patinatge dels JEEC al Baix Penedès


Consell Esportiu del Baix Penedès El Vendrell

22-01-2020 14:10

Esportistes de Banyeres, Calafell, Llorenç i Vendrell participen a la Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

I Fase Comarcal de patinatge dels JEEC al pavelló del Club d’esports Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat Diumenge 19 de gener 2020 el Consell Esportiu del Baix Penedès organitzava conjuntament amb la secció de patinatge del Club d'Esports Vendrell la I Fase Comarcal de patinatge dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) al pavelló del Club d’esports Vendrell.

En la prova hi participaven 87 esportistes en categories de pre-benjamí fins a Juvenil i en les modalitats d'individuals i shows representants dels clubs de la comarca; Club d'Esports Vendrell Patinatge, Club patí Calafell, Club patí Llorenç i Club patí Banyeres.

Cal destacar que el programa compta amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell i la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

La propera jornada de la fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya es portarà a terme el proper dissabte 8 de febrer al pavelló Joan Ortoll de Calafell.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.