Vegueria del Penedès

ENSENYAMENT

Trobada amb el Síndic de greuges de Catalunya


Plataforma Ciutadana per una escola inclusiva al Garraf Vilanova i la Geltrú

27-01-2020 13:05

Imatge de la trobada amb el Síndic de greuges de Catalunya. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Plataforma ciutadana per una escola inclusiva al Garraf ha rebut la visita de la Sra. Maria Jesús Larios, adjunta per a la defensa dels drets dels infants i dels adolescents del Síndic de Greuges de Catalunya, i la Sra.Judit Sartorio, i la Sra.Mònica Arbeláez, les dues assessores, han pogut visitar i constatar la realitat d'alguns dels centres educatius de Vilanova, tant públics com concertats. 

Al matí han visitat l'Escola pública El Margalló, i a la tarda s'ha dut a terme una reunió, a l'Escola concertada d' infantil i primària El Cim, després de visitar els seus espais.

Membres de la Plataforma, de diferents direccions de les escoles d'infantil i primària i professionals de secundària, i famílies, hem transmés les experiències diàries, les necessitats i les mancances, del model d'educació inclusiu a la comarca, establint mesures envers l'actual situació a la comarca del Garraf, per fer-la realment Inclusiva, des de l'educació bressol fins a l'educació post obligatòries i accés a la vida laboral.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.