Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2020

Una concubina sobre una catifa de caramels, la imatge de Les Comparses del cupó de la ONCE


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-02-2020 12:36

5,5 milions de cupons especials del carnaval vilanoví es posaran a la venda per al 23 de febrer

Una concubina sobre una catiga de caramels, la imatge de Les Comparses del cupó de la ONCE. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una concubina sobre una catifa de caramels ha estat la imatge de Les Comparses del cupó de la ONCE. Aquest dissabte 8 de febrer tindrà lloc a les 18.30 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, l’acte de presentació del Cupó que l’ONCE dedica, el proper diumenge 23 de febrer, a les Comparses de Vilanova i La Geltrú. 5,5 milions de cupons portaran el Carnaval de Vilanova per tot l’Estat. L’acte comptarà amb la participació d’Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; i Àngel Ávila, sotsdelegat territorial de l’ONCE a Catalunya.

ONCE destaca que el Carnaval de Vilanova i la Geltrú és un dels més tradicionals del món: "La seva història es remunta a més de 250 anys d'antiguitat i el seu acte més espectacular són Les Comparses, on 16.000 persones surten al carrer amb les seves societats, acompanyats per més de 100 xarangues i bandes de música. Els comparsers van en parella, ells amb la tradicional barretina, i elles amb mantó de Manila, tiren caramels pels carrers fins arribar a la batalla final a la plaça de la Vila, on totes les societats es reuneixen al so del Turuta".

El cupó de l'ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya, la venda del cupó dóna ocupació a 2.700 persones.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.