Vegueria del Penedès

JUDO

Júlia Queraltó segona al Campionat de Catalunya Júnior


Redacció Olèrdola

09-02-2020 19:15

Júlia Queraltó segona al Campionat de Catalunya Júnior. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte 18 de gener es va celebrar a La Llagosta el Campionat de Catalunya Júnior de Judo, al que la olerdolenca Júlia Queraltó va assolir el segon lloc del calaix.

Per la competidora, que actualment entrena al Club Judo Danes (Castelldefels), és el primer any a la categoria i tot i així ha estat seleccionada per participar al Campionat d’Espanya Junior que es celebrarà a Madrid el proper 22 de febrer.

Júlia ha arrencat amb força a la categoria i ha participat en diverses Copes d’Espanya que l’han portat fins al tercer lloc del rànquing espanyol, posició que li ha valgut la convocatòria directa sense haver de participar a la fase sector del dia 8 de febrer a on es jugaran les classificacions els esportistes de Murcia, València, Balears i Catalunya i a on participen dues companyes de gimnàs (Xenia Sanabria i Ainhoa López) .

D’aquesta manera s’ha convertit en l’única judoka junior de la selecció catalana amb convocatòria directa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.