Vegueria del Penedès

CICLISME

Es presenta la ruta llarga de la Pedals de Clip 2020


Redacció Sant Martí Sarroca

19-02-2020 10:24

Pedals de Clip 2020. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Us presentem la ruta llarga de la Pedals de Clip 2020, recorregut de 82km i 880m de desnivell que recorre la Comarca del Gran Penedès, ruta que passa per carreteres tranquil·les i uns trams de pista de terra curts en molt bon estat. Passa per Torrelles de Foix, puja el bonic Alt de Font-rubí, Guardiola de Font-Rubí, al Pla del Penedès (Avituallament 1), la Granada, Vilobí del Penedès (Avituallament 2 i trams nous), Pacs de Penedès, la Bleda, la Mùnia, Sant Marçal, Sant Jaume dels Domenys ( Avituallamient 3), les Conilleres i una espectacular arribada al Castell de Sa Roca ja a Sant Martí. 

També donem la possibilitat com a variants, fer dues rutes més i opcionals, combinant parts de la curta i de la llarga, una de 72 km no pujant a Font-rubí i després fent la part llarga i una altra ruta d’uns 59 km pujant Font-rubí i retallant per la tornada de la curta. Marcades en punts verds en el mapa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.