Vegueria del Penedès

VIDA AT HOME

El Vida publicarà sessions inèdites dels artistes que actuaran al festival 2020 per passar el confinament


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-03-2020 10:56

Ferran Palau, Clara Peya, Enric Montefusco, DJ Maadraassoo, Meritxell Neddermann, The New Raemon, Núria Graham, Paula Valls, Rey Lobo, Sam Berridge, Tversky i molts d'altres faran actuacions úniques i íntimes

Pla general de l'actuació de Ferran Palau. Xavi Torrent / MMVV

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Vida s'uneix a les iniciatives culturals per passar el confinament amb un tastet del festival que arribarà aquest estiu. Amb el nom de Vida at home, el festival portarà a casa dels seus seguidors els artistes que actuaran a l'edició de 2020: "Hem creat aquesta iniciativa en col·laboració amb els artistes del VIDA 2020 amb la intenció d’animar-vos i estar al vostre costat en aquest moment excepcional. A partir d’avui a les 19:00h s’aniran publicant a través de les nostres xarxes socials un seguit de càpsules gravades per artistes que actuaran al VIDA 2020 i propers al segell Vida Records. Micro-concerts, sessions, o simplement missatges d’ànims des de les seves cases en un moment en què necessitem la solidaritat de tots", expliquen des de l'organització.

Vida At Home comença aquesta tarda a les 19:00h amb una actuació única i íntima de Ferran Palau que compartiran a través de les nostres xarxes socials i continuará els propers dies amb Clara Peya,  Enric Montefusco, DJ Maadraassoo, Meritxell Neddermann, The New Raemon, Núria Graham, Paula Valls, Rey Lobo, Sam Berridge, Tversky i més artistes per confirmar. La programació s’anirà anunciant progressivament a les xarxes socials del festival: "cal tenir en compte i agrair l’esforç extraordinari que aquests artistes han fet en crear continguts inèdits amb els recursos que tenen a casa. Amb aquesta iniciativa volem recordar-vos que la música està present inclús en aquests moments difícils i que junts, amb la col·laboració de tota la ciutadania, sortirem d’aquesta", destaquen des del Vida Festival.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.