Vegueria del Penedès

DOL AL BAIX PENEDÈS

Mor per coronavirus Joan Esteve, responsable de l'Àrea Bàsica de Salut Penedès Interior


Redacció L'Arboç

09-04-2020 10:37

Aquest dijous al migdia al CAP de l'Arboç es farà un minut de silenci amb els alcaldes de l'Arboç , Banyeres, Llorenç del Penedès, i Sant Jaume dels Domenys

Àrea Bàsica de Salut Penedès Interior. Ajuntament de l'Arboç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Joan Esteve, responsable administratiu de la unitat d'atenció a l'usuari de l'Àrea bàsica Baix Penedès interior, ha mort als 58 anys a causa del coronavirus. Esteve portava 5 anys al CAP de l’Arboç i a més, era voluntari de Creu Roja Tarragona.

Aquest dijous a les 12h del migdia es farà un minut de silenci en memòria de Joan Esteve i de totes les altres víctimes del coronavirus. A l'homenatge participaran els quatre alcaldes de l'Arboç, Banyeres, Llorenç del Penedès i Sant Jaume dels Domenys pertanyents la regió sanitària del Baix Penedès interior. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.