Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Moren cinc persones a les residències de Vilafranca del Penedès en les darreres hores


Redacció Vilafranca del Penedès

12-04-2020 18:51

Des de l'inici de la pandèmia, s'han detectat un total de 161 residents amb coronavirus i s'han produït 22 defuncions

Durant aquest matí, els Bombers han dut a terme la desinfecció de les instal·lacions de la residència Mare Ràfols

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Vilafranca ha informat aquest diumenge de la situació de les residències de gent gran de Vilafranca arran de la pandèmia del coronavirus. A data d’avui diumenge, i segons les dades ofertes pels mateixos centres, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny les persones positives per COVID-19 han pujat a 86 i s’ha hagut de lamentar una nova defunció. Des de l’inici, en aquest centre s’han produït un total de 6 defuncions.

Pel que fa a la Residència Inglada Via, el nombre de persones positives per Coronavirus continua estable, situant-se en 50 persones. Ens les darreres hores s’han produït 3 noves defuncions, amb les quals s’arriba a 15 en tot l’episodi. A la Llar d’Avis de la UEBE (Residència Josefina Mata), a hores d’ara, es comptabilitzen 3 persones positives.

La Residència Mare Ràfols, un cop ja ha realitzat el test a tots els residents, comptabilitza un total de 22 persones positives per la Covid19. Els Bombers de la Generalitat estan duent a terme, des d’aquest matí, la desinfecció del centre. Durant les darreres hores, s’ha hagut de lamentar la defunció d’una persona.

De les aproximadament 500 persones ingressades a les residències de Vilafranca, de moment s'han detectat un total de 161 persones positives o amb símptomes i s'han produït 22 defuncions.

En tots els casos s’està fent tot allò que estableix el Departament de Salut i amb col·laboració amb el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf i de l’Institut Català de la Salut.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.