Vegueria del Penedès

CONFINAMENT SOLIDARI

La Confinamella de les Caramelles d’El Retiro recapta 2.405,82 euros


Redacció Sitges

12-05-2020 13:47

Les Caramelles d’El Retiro volen mostrar el seu agraïment a totes aquelles persones que han fet les seves aportacions

La Confinamella de les Caramelles d’El Retiro recapta 2.405,82 euros. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les Caramelles d’El Retiro han recaptat més de 2.400 euros en la seva campanya solidària durant el confinament: "volem mostrar el nostre més sincer agraïment a totes aquelles persones que amb la seva aportació han fet possible la recaptació de 2.405,82€ mitjançant la iniciativa de les caramelles virtuals Confinamella 2020".

L'entitat està en contacte amb les regidories de Salut Pública i Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges i ha ofert aquesta recaptació al Comitè Municipal de seguiment del Covid-19, responsable de la coordinació de les necessitats fruit de la pandèmia, "perquè ens indiqui on és més necessari i urgent el recolzament econòmic, tal i com era el nostre compromís". 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.