Vegueria del Penedès

EN FAVOR DE CÀRITAS

La cursa solidària de la Granada se celebrarà en format semi-virtual al juliol


Redacció La Granada

15-06-2020 19:14

Els recorreguts, de 7 i 15km respectivament, estaran marcats amb cintes i punts quilomètrics entre el 6 i el 12 de juliol

La cursa solidària de la Granada se celebrarà en format semi-virtual al juliol. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La setena edició de la Cursa i Caminada Nocturna de la Granada es disputarà en format semi-virtual per adaptar-la a les excepcionals circumstàncies actuals. És una cursa que sempre ha destinat els seus beneficis a Càrites i, veient l’estat d’emergència social actual, ha adequat el format per poder seguir destinant-hi recursos ara que són més necessaris que mai.

La cursa es podrà realitzar durant una setmana, de dilluns a diumenge, entre el 6 i el 12 de juliol. La sortida i arribada s’ubicaran en el seu lloc habitual davant el Centre Cívic. Els recorreguts, de 7 i 15km respectivament, estaran marcats amb cintes i punts quilomètrics durant tots aquests dies i els corredors que desitgin que el seu temps sigui comptabilitzat a les classificacions i optar als trofeus hauran d’enviar a l’organització la demostració de que han fet algun dels recorreguts mitjançant alguna de les aplicacions que permetin mostrar el recorregut i el temps emprat. En aquest sentit, per validar un temps, és necessari haver-se inscrit prèviament, no s’acceptarà cap temps de cap corredor sense inscripció prèvia. El dilluns 13 de juliol al vespre tindrà lloc l’entrega de premis amb les mesures de seguretat necessàries.

Per altra banda, els corredors poden realitzar tantes vegades com vulguin el recorregut, però per les classificacions només es comptabilitzarà el seu millor temps.

La caminada es podrà realitzar per qualsevol dels dos recorreguts però, com a esdeveniment no competitiu, no computarà en cap classificació, tal i com succeïa en les edicions anteriors.

Les inscripcions s’obriran properament i des de l’organització s’anima a tothom a inscriure’s encara que no es realitzi la cursa o la caminada, ja que l’emergència social del moment així ho requereix.

Aquest format excepcional fa que la cursa no puntuï enguany a la Lliga de curses de muntanya del Gran Penedès.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.