Vegueria del Penedès

NIT DE REPARACIONS

Reparada la fuita de gas que va obligar a tancar dissabte a la tarda les rondes Europa i Ibèrica


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-08-2020 8:52

Els bombers van localitzar una esquerda al carrer amb restes de gas i van desallotjat una benzinera i un restaurant de menjar ràpid

Reparada la fuita de gas que va obligar a tancar dissabte a la tarda les rondes Europa i Ibèrica. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La fuita de gas detectada aquest dissabte a la tarda a Vilanova i la Geltrú ja ha estat reparada i la policia local prepara la reobertura de la ronda Europa i la ronda Ibèrica, que han estat tallades durant la tarda i nit. Segons informa la policia local, l'avaria està reparada i la rasa ha quedat coberta per unes planxes fins l'asfaltat, que es planificarà per aquesta setmana vinent.

La fuita de gas es va produir en un dels accessos a la ciutat dissabte a mitja tarda i va obligar a desallotjar una benzinera i un restaurant de menjar ràpid. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís al voltant de les 18 h. En arribar a la zona, van localitzar una esquerda al carrer, on van comprovar que hi havia restes de gas. Van reclamar la intervenció de la companyia subministradora, que va tallar els conductes i va iniciar la reparació de les instal·lacions subterrànies. Els bombers van obrir ahir al vespre totes les tapes de clavegueram de la zona per dissoldre la concentració de gas. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.