CUINA I POESIA
12-10-2020 Última revisió: 12-12-2020 10:20
Cada diumenge una nova recepta, pròpia i d’autor/a, inspirada en referents culinaris i amanida amb POESIA al gust!
Aquesta setmana us presentem el Bacallà al pil-pil.
És un plat relativament ràpid, amb una dificultat baixa i força lleuger. En el nostre cas hem eliminat la guindilla però s'hauria d'afegir.
Ingredients
⚡ bacallà ⚡alls ⚡guindilla (opcional) ⚡oli d’oliva verge extra
Preparació
Es posa oli en una paella i es cuinen els alls. A nosaltres ens agraden torrats perquè queden molt bé!
Es retiren i es reserven. Es cuina el bacallà en la mateixa paella, amb la pell mirant amunt. La idea és que comenci a deixar anar una mena de gelatina.
Mentrestant, es posa un recipient a la nevera perquè quedi fred. Es retira el bacallà i, un cop al plat, seguirà deixant anar més gelatina. Es disposa l'oli de la paella en el recipient fred que estava a la nevera.
S'incorpora la gelatina del plat a la paella i, amb l'ajuda d'un colador, es va afegint l'oli temperat i es va remenant (amb el mateix colador) per aconseguir la salseta.
Es disposa tot al plat i…a disfrutar!!!
No et perdis la pròxima RECEPTA POEMADA, ens recorda a la poeta Alda Merini per allò de “A quien me pregunta cuántos amores he tenido le respondo que mire en los bosques para ver en cuántas trampas ha quedado mi pelo”.
Segueix-nos en @luzcassino i @entrenapsicols. I en https://luzcassino.blogspot.com/
PUBLICITAT
PUBLICITAT