Vegueria del Penedès

CUINA I POESIA

Recetas a fuego y verso: Spaghetti amb albergínia, cherries i salsa de tomàquet


Luz Cassino i Lara Guerrero Vilanova i la Geltrú

26-10-2020 Última revisió: 12-12-2020 10:18

Si t'agrada menjar sa i gaudir dels petits plaers et presentem un Receptari que combina l'art de la paraula amb el de la cuina

Recetas a fuego y verso: Spaghetti amb albergínia, cherries i salsa de tomàquet. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cada diumenge una nova recepta, pròpia i d’autor/a, inspirada en referents culinaris i amanida amb POESIA al gust!
Aquesta setmana us presentem Espaguetis amb albergínia, cherries i salsa de tomàquet

Ingredients
⚡250g d'espaguetis ⚡1 albergínia ⚡1/2 ceba ⚡1 pastanaga ⚡4 tomàquets pera madurs ⚡4-5 cherries  ⚡espècies: pebre negre, julivert i orenga ⚡AOVE⠀

Preparació
Es tallen la ceba i la pastanaga a daus molt petits. Es fa el mateix amb l'albergínia però una mica més grans. Es posa oli en una paella i es cuinen les verdures. Mentrestant, es col·loca aigua a bullir i es tallen els tomàquets (millor retirar abans la pell). Es bullen els espaguetis uns minuts i, una vegada amb les verdures toves, s'afegeix el tomàquet. Es cuina fins que estigui tot ben integrat. S'afegeixen les espècies al gust: pebre i orenga.  Es retiren els espaguetis de la olla i s'incorporen a la paella de la salsa. S' agrega una mica de l'aigua de la seva cocció i es remena bé. Es posen els cherries i el julivert i... a disfrutar!!!

No et perdis la pròxima RECEPTA POEMADA, ens recorda a la poeta Gioconda Belli per allò de "...Déjame que esparza manzanas en tu sexo, néctares de mango, carne de fresas..."

Segueix-nos en @luzcassino i @entrenapsicols. I en https://luzcassino.blogspot.com/

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.