Vegueria del Penedès

ELECCIONS AL PARLAMENT

Joana Ortega: “el Garraf ha estat a la cua de les inversions de la Generalitat en els darrers anys”


PDeCat Canyelles

26-01-2021 16:21

Aquest passat dilluns, la candidata número 2 del PDeCAT per Barcelona, i ex vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha visitat la Pirotècnia Igual de Canyelles, amb l’alcaldessa del poble i candidata, Rosa Huguet i el candidat vilanoví Aleix Ruiz

Imatge de la roda de premsa de Joana Ortega. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat dilluns 25 de gener, la candidata número 2 del PDeCAT per Barcelona, i ex vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha visitat la Pirotècnia Igual de Canyelles, amb l’alcaldessa del poble i candidata, Rosa Huguet i el candidat vilanoví Aleix Ruiz.

L’objectiu de la trobada era la de copsar la situació del teixit industrial de la comarca, molt castigat per la crisi de la Covid-19 i pel greuge en infraestructures. 

L’ex vicepresidenta del govern ha volgut conèixer de primera mà les repercussions de la pandèmia al territori i ha fet una aposta “per transformar la indústria al 4.0 i anar cap a un model digitalitzat i sostenible”.

En aquesta línia, Ortega ha denunciat que “la tarifació de Rodalies en tres zones dins la mateixa comarca o el peatge del túnels del Garraf fan restar competitivitat al territori i allunya les empreses de la zona”. A aquest fet cal sumar-li que “el Garraf ha estat a la cua de les inversions de la Generalitat en els darrers anys”

Qui també va fer menció a la situació de les petites i mitjanes empreses va ser l’alcaldessa de Canyelles i candidata pel Garraf del PDeCAT, Rosa Huguet, dient que “ara la prioritat és el rescat de les empreses i la garantia dels llocs de feina, i un exemple n’és la pirotècnia Igual”. Ha reblat “qui pot garantir aquesta bona gestió i liderar la recuperació econòmica és el PDeCAT”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.