Vegueria del Penedès

ZONA BLAVA

Comencen les obres per regular l'aparcament aquest estiu al barri del Prat de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-05-2021 20:46

Aquest dimecres s'han iniciat els treballs de senyalització i abalisament per a la creació d'àrea verda i de zona blava

Comencen les obres per regular l'aparcament aquest estiu al barri del Prat de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dimecres al matí han començat els treballs de senyalització i abalisament al barri del Prat de Vilanova que serviran per regular l'aparcament i millorar la mobilitat. Els treballs impliquen la reordenació de l'estacionament amb la creació d'àrea verda per als veïns i de zona blava.

Segons ha destacat el govern local, el conjunt d'accions suposaran una "millora per al barri del Prat de Vilanova, ja que contribuiran a reduir la indisciplina viària, milloraran la mobilitat a peu i l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda i permetran una millor protecció de les zones verdes del barri dels estacionaments indeguts".

Per tal de reordenar la circulació, es crearan itineraris per a vianants a tot el barri, senyalitzant carrers amb prioritat per als vianants i ampliant voreres amb senyalització a la calçada, a més de la senyalització dels passos de vianants. A més, s'habilitarà un àrea verda preferent per als veïns i veïnes, i zones blaves per als visitants, eliminant els estacionaments indeguts a les zones verdes del torrent i del marge de les vies del tren.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.