Vegueria del Penedès

CONSELL REGULADOR

La DO Penedès aprova el Pla Estratègic 2021-2030 amb el focus posat a la producció ecològica i l'excel·lència dels vins


ACN Vilafranca del Penedès

13-07-2021 19:26

L'ens es proposa aconseguir el distintiu DOQ i reforçar les polítiques de conreu sostenible

Pla obert de la línia d'embotellament del celler Albet i Noya, de la DO Penedès, amb ampolles de vi blanc. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El ple del Consell Regulador de la DO Penedès ha donat el vistiplau al nou Pla Estratègic 2021-2030. El document, redactat durant els últims sis mesos, marca el 2025 com a horitzó en què tota la producció hauria de ser ecològica. Al mateix temps, l'ens es proposa aconseguir el distintiu DOQ (Denominació d'Origen Qualificada) per reconèixer l'excel·lència dels vins, una fita que anirà acompanyada de diversos requisits d'elaboració. Reforçar les polítiques de conreu sostenible, limitar les vinyes per a què només produeixin per a la DO Penedès –i no es vengui raïm a altres DO-, potenciar les varietats de vinya ancestrals i ampliar la presència de vins de mínima intervenció són altres eixos del nou Pla.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.