Vegueria del Penedès

POLÍTICA

Assemblea per a l’elecció de la nova Coordinadora local de la JNC a Vilafranca


JNC Alt Penedès Vilafranca del Penedès

25-11-2021 12:56

Mariona Gusi i Jordi Morató van ser escollits com a nous Consellers Nacionals de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya per l’Alt Penedès

Assemblea local de la JNC. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dilluns 22 de novembre, va tenir lloc a la seu de Junts Vegueria Penedès, l’Assemblea local de la JNC per a l’elecció de la nova Coordinadora de l’executiva local de Vilafranca del Penedès, on els militants van escollir, per unanimitat, a Maria Márquez com a nova coordinadora.

Posteriorment, va tenir lloc una segona Assemblea on es van escollir a Mariona Gusi i a Jordi Morató com a nous Consellers Nacionals de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya per l’Alt Penedès.

El Cap comarcal, Pau Tetas, va presidir l’Assemblea la qual va comptar amb la presència del Coordinador de Vegueria, Robert Monzonis, el Secretari General, Àlvaro Clapés-Saganyoles i l’actual Coordinador de Junts Vilafranca, Ramon Calmet entre altres militants de l’organització.

En finalitzar, es va procedir a la tradicional entrega de l’estelada a la nova Coordinadora i es va brindar per celebrar l’acte.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.