Vegueria del Penedès

REPARACIONS AL CARRER

Reparen d'urgència el paviment de la plaça Llarga de Vilanova, que es renovarà a principis de 2022


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-12-2021 18:13

Els treballs ja han finalitzat i el carrer es reobre al trànsit aquest divendres

Reparen d'urgència el paviment de la plaça Llarga de Vilanova, que es renovarà a principis de 2022. Jordi Lleó

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha dut a terme aquesta setmana una reparació "d'urgència i provisional" del paviment de la plaça Llarga, on hi havia nombroses llambordes trencades i que ballaven al pas de vianants i vehicles. La intervenció ha retirat aquest material malmès i l'ha substituit per ciment, una actuació que ha provocat sorpresa i malestar entre els veïns de la zona, que consideren que l'acció ha estat un "nyap". Des de l'Ajuntament s'ha explicat que es tracta d'una intervenció d'urgència perquè l'estat del paviment implicava un risc per a vianants i trànsit i que la reparació del carrer està prevista per principis de l'any que ve, dins del pla de pacificació.

Aquesta intervenció d'urgència va començar el dia 29 i els treballs han finalitzat avui, de manera que aquest divendres es tornarà a obrir el trànsit a la zona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.