Vegueria del Penedès

AISSA

Els centres de dia de Vilanova recuperen el servei de transport adaptat


Redacció Vilanova i la Geltrú

31-01-2022 16:53

El servei es va interrompre amb el tancament dels centres de dia a l'inici de la pandèmia

Els centres de dia gestionats per Aissa reprenen demà el servei de transport adaptat. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A partir de demà dimarts 1 de febrer, el Centre de Dia Masbau (situat a La Plataforma de Serveis Frederica Montseny,) i el Centre de Dia CAPI (al CAPI Baix-a-mar) tornaran a disposar del servei complementari de Transport adaptat. Aquest servei trasllada diàriament a les persones usuàries del centre de dia que ho necessiten des del seu domicili fins al centre, complementant així les activitats dels dos centres, ja que facilita a les persones i les seves famílies l'assistència diària.

El servei es va haver d'interrompre a causa del tancament dels centres de dia amb motiu de la situació de pandèmia. Durant aquest temps va finalitzar el contracte i s'ha tornat a licitar, sent l'empresa Transports Ciutat Comtal 2 SL, l'empresa adjudicatària. Pel que fa a la persona que presta el servei, a banda del carnet de conducció corresponent, disposa de formació en l'atenció a les persones en situació de dependència.

Els centres de dia per a persones grans que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària, són serveis d'atenció diürna i que pretenen que les persones grans puguin viure al màxim de temps possible en el seu domicili. Esdevenen un suport a l'atenció de la mateixa família i tenen els objectius d'afavorir la recuperació i el manteniment de l'autonomia personal i social.

L'accés al centre de dia es pot realitzar de manera privada o a partir d'una plaça pública. L'horari del Centre de dia Masbau és de dilluns a divendres de 8 a 20 hores, i dissabtes de 9 a 19 hores. El Centre de Dia del CAPI és de dilluns a divendres de 9 a 17 hores.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.