Vegueria del Penedès

CURS 2022/23

Els sindicats educatius convoquen 5 dies de vaga al març i avisen que no començaran el curs vinent si Cambray no es mou


ACN Barcelona

18-02-2022 13:17

S'han reunit amb el conseller després de passar la nit al departament

Els sindicats educatius convoquen 5 dies de vaga al març i avisen que no començaran el curs vinent si Cambray no es mou. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els sindicats educatius han anunciat aquest divendres que convocaran una vaga de cinc dies al març i han advertit que no començaran el curs vinent si el Departament d'Educació no es mou de la seva postura i segueix amb la seva "política immobilista". Una representació dels sindicats ha passat la nit a la seu del departament en protesta pel canvi en el calendari escolar que ha anunciat Educació sense cap negociació prèvia. Dijous es van reunir amb la secretària general, Patrícia Gomà, i aquest divendres ho han fet amb el propi conseller. Tots dos ja els van transmetre que l'avançament en l'inici de curs és una mesura que es mantindrà.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.