Vegueria del Penedès

RAVE

UP denuncia la destrossa d'una vinya en la festa multitudinària il·legal a la serra del Montmell


ACN El Montmell

07-03-2022 20:19

Un camió va arrencar 200 ceps d'una finca propera

UP denuncia la destrossa d'una vinya en la festa multitudinària il·legal a la serra del Montmell. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Unió de Pagesos (UP) denuncia la destrossa d'una vinya en la festa il·legal multitudinària de la serra del Montmell, prop d'Aiguamúrcia (Alt Camp), l'últim cap de setmana de febrer. Un camió de l'organització va destrossar 200 ceps. El sindicat dona suport a la família pagesa afectada i demana que s'identifiquin els infractors perquè restitueixin el valor del cultiu danyat. A més, UP reclama a les administracions "actuacions preventives" quan tenen "avisos o indicis" d'aquestes macrofestes en una propietat agrícola privada o en el medi rural. El sindicat també assenyala la falta de respecte dels participants en aquestes festes quan entren als camps i aixafen cultius, porten gossos deslligats o transiten per fora dels camins.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.