PUBLICITAT
RECEPTES
08-03-2022 19:55
En aquesta ocasió, l'acompanyarem amb una salsa de vinagreta de mel i mostassa. Una salsa molt bàsica, però que li dona sempre un sabor espectacular.
Ingredients (per a 3 o 4 persones)
- 2 mangos.
- 2 alvocats.
- Brots verds al gust: enciam, canonges, rúcula, escarola, etc.
- Fruita seca variada.
- Oli d'oliva.
-1/2 gotet de suc de llimona.
- 1 cullerada de mostassa Dijon.
- 1 cullerada de mel.
- 1 cullerada de vinagre balsàmic de módena
PREPARACIÓ:
- Renta els brots verds.
- Pela i talla en rodanxes el mango i l'alvocat.
- Posa tots els ingredients anteriors en un bol.
- A continuació, podem preparar la vinagreta o bé, fer-la amb antelació perquè agafi més sabor. Per a fer la salsa, tan sols haurem d'escalfar una mica en el microones la mel perquè es torni una mica més liquida, i barrejar-la bé amb la resta d'ingredients, fins que tots quedin perfectament integrats.
- Amanir l'amanida amb la salsa just en el moment de servir, per a evitar que els brots s'estovin.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT