Vegueria del Penedès

RECEPTES

Amanida de mango, alvocat i brots verds amb vinagreta de mostassa i mel


Eva Remolina / AMIC Vilanova i la Geltrú

08-03-2022 19:55

Les amanides són receptes fàcils de preparar, fresques, nutritives i amb moltes vitamines.

Amanida de mango. AMIC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En aquesta ocasió, l'acompanyarem amb una salsa de vinagreta de mel i mostassa. Una salsa molt bàsica, però que li dona sempre un sabor espectacular.

 

Ingredients (per a 3 o 4 persones)

- 2 mangos.
- 2 alvocats.
- Brots verds al gust: enciam, canonges, rúcula, escarola, etc.
- Fruita seca variada.
- Oli d'oliva.
-1/2 gotet de suc de llimona.
- 1 cullerada de mostassa Dijon.
- 1 cullerada de mel.
- 1 cullerada de vinagre balsàmic de módena


PREPARACIÓ:

- Renta els brots verds.
- Pela i talla en rodanxes el mango i l'alvocat.
- Posa tots els ingredients anteriors en un bol.

- A continuació, podem preparar la vinagreta o bé, fer-la amb antelació perquè agafi més sabor. Per a fer la salsa, tan sols haurem d'escalfar una mica en el microones la mel perquè es torni una mica més liquida, i barrejar-la bé amb la resta d'ingredients, fins que tots quedin perfectament integrats.
- Amanir l'amanida amb la salsa just en el moment de servir, per a evitar que els brots s'estovin.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.