Les notícies que es publiquen a la secció Aparador suggereixen de forma objectiva i independent productes i serveis que poden ser d'interès per als lectors. Quan l'usuari fa una compra a través dels enllaços específics que apareixen en aquestes notícies, Eix Diari percep una comissió que ens ajuda a mantenir el diari.

Estiu 2022

Viatges: com triar una maleta

Abans de viatjar ha de prevenir qualsevol contratemps i un d'ells és l'extraviament o deterioració de l'equipatge així com la comoditat i seguretat en el transcurs d'aquest viatge

Viatges: com triar una maleta. EIX

Viatges: com triar una maleta. EIX

Sortir de viatge, ja sigui per negocis o per plaer, sempre és una aventura i el temps de durada del viatge i el transport a utilitzar és un indicatiu del tipus d'equipatge que s'ha de dur. Sobre aquesta base, s'han de triar bones maletes perquè l'equipatge estigui ben resguardat i es pugui transportar amb facilitat i sense inconvenients.

Per això, a continuació es detallem com triar una bona maleta per a viatjar.

Com triar una maleta adequada

A causa de la pandèmia, els viatges van patir una baixada durant un temps, no obstant això les coses, si bé encara no estan del tot normals, molts han reprès poc a poc les seves activitats habituals.

És per això que s'han vist en la necessitat de rescatar les seves maletes o comprar-ne de noves en cas que el temps les hagi deteriorat o ja no estiguin de moda.

Triar una maleta dependrà del tipus de viatge o la durada del mateix així com la comoditat que preferirà el viatjant, segons la destinació i el motiu del viatge.

És per això que s'han de tenir en consideració alguns aspectes en el moment de triar una bona maleta per a viatjar.

Preferències

L'ideal a l'hora de viatjar és caminar còmode i el més lleuger possible és per això que algunes persones prefereixen maletes, altres motxilles, però, sense importar l'elecció, s'ha de triar la de millor qualitat i seguretat.

Material:

Pot ser de tela o plàstic, segons el gust de la persona. Amb les maletes de tela el viatjer posseeix més butxaques per a poder col·locar diferents accessoris i els preus són relativament més baixos.

Les maletes de plàstics per la seva part són més resistents i fàcils de netejar, podent portar objectes fràgils gràcies a la seva rigidesa i durabilitat. La impermeabilitat és un altre dels seus beneficis.

Grandària:

La grandària variarà d'acord amb el temps de viatge o la necessitat de transportar objectes. Les maletes petites serveixen per a un viatge curt i per a una sola persona. La maleta mitjana o estàndard també és per a una sola persona però amb un temps de viatge més llarg. I l'opció ideal per a viatges molt llargs i en família són les maletes grans, ja que permeten guardar les coses de la família i accessoris per al retorn.

Maletes amb rodes

Sembla una cosa trivial, però és molt important ja que això permet el fàcil trasllat de les maletes sense molt d'esforç i el més còmode possible.
Existeixen les de dues rodes que permeten al viatger maniobrar la seva maleta amb una mà sense que li obstrueixi el pas. No obstant això es recomana les maletes de 4 rodes ja que amb la de dues rodes el pes recau sobre el braç que la porta, en canvi amb la de 4 rodes el pes reposa en aquesta.

Seguretat

La seguretat és una de les coses que preocupa els viatjants ja que les seves maletes poden ser violentades i extraviar-se el seu contingut. És per això que s'ha de comprar una maleta que posseeixi un mecanisme de seguretat que minimitzi el risc.

Abans de viatjar ha de prevenir qualsevol contratemps i un d'ells és l'extraviament o deterioració de l'equipatge així com la comoditat i seguretat en el transcurs d'aquest viatge.

En aquest sentit, triar una bona maleta és un sinònim de garantia per a minimitzar el risc de pèrdua o possibles intents d'extracció dels seus objectes personals, el material, la grandària així com la resistència i durabilitat de les maletes.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local